Blog item

Ziekenhuis dag 8

20.30u
We hebben groot nieuws: 
Als het zo door gaat mogen we morgen of overmorgen naar huis!!
Medisch gezien is er niets meer om Gideon hier te houden en hij mag thuis verder herstellen van de operatie. 
WAUW WAUW WAUW!!! 
Wie had dit durven denken. Vorige week vreesden we echt voor zijn leven en deze week mogen we al naar huis. Wij geloven echt dat dit een Godswonder is en wat zijn we dankbaar dat het zo gaat. 
De naam Gideon betekent onder andere "overwinnaar" en dat is wel bewezen, deze naam hebben we in geloof vaak geproclameerd over zijn leven en wij geloven dat de overwinning een feit is. We geloven dat God een geweldig doel voor Gideons leven heeft en dat hij tot grote inspiratie voor velen zal zijn. 

Dankbaar en blij gaan we de (hopelijk rustige) nacht in!

12.00u
Vannacht was een goede nacht!
Nathanael heeft vannacht in het RmcD-huis geslapen en ik mocht bij Gideon blijven.

Om 22u was er weer anderhalf uur buikpijn, veel huilen en non-responsive. Maar na de tweede keer voeding uit de maag halen, ging het beter en viel Gideon bij mij in slaap en kon ik hem later in zijn bedje leggen waar hij sliep tot vanmorgen 7.00u

Vanmorgen hoorden we van de chirurg dat dit heel goed kan. Na zo'n grote buikoperatie spugen patienten vaak nog dagen. Maar omdat Gideon de fundoplicatie heeft, kan hij nu nog niet spugen, waardoor het dus in de maag blijft zitten en dat kan veel pijn doen. Dat lijkt de oorzaak van de onrust 's avonds. Gelukkig hebben we de gastrokatheter nog en kunnen we de voeding er uithalen indien nodig. 

Vanmorgen kreeg Gideon weer een hele stapel post, wauw! Hij was er helemaal van onder de indruk en genoot van het openmaken van elke envelop. Dank jullie wel allemaal!

Verder gaat het echt zo goed! Gideon loopt al stukjes en we moeten oppassen dat hij zichzelf niet voorbij rent. :) Maar dat zien we alleen maar als een goed teken. Een echte 4-jarige die gewoon wil spelen, rennen, fietsen en heerlijk eigenwijs wil zijn. We genieten van hem en zien uit naar volledig herstel, zodat we als gezinnetje met een gezonde 4-jarige kunnen LEVEN!