Blog item

Site en update

Helaas, nog even geen nieuwe site. De hosting waar ik zit is bezig naar een nieuwe software te gaan waar de oude site niet op draait. Maar in de poging naar de nieuwe software over te gaan werken er een aantal dingen van die nieuwe server nog niet helemaal. En omdat dat nu al iets te lang duurt ben ik toch maar weer even terug op de "oude" server. Maar daar werkt de nieuwe site niet op, dus vandaar voorlopig nog even weer terug naar de oude. Helaas, maar hopelijk snel over naar de nieuwe.


Maar hoog tijd ook even voor een update!

Het gaat SUPER GOED met Gideon!!!

Hij is inmiddels van neus en maag sonde af en sinds een week is de wond op zijn buik van de maagsonde ook dicht. We hebben dus helemaal geen medische dingen meer. Geen slangetjes om rekening mee te houden en geen wondverzorging meer. Kan hij eindelijk met zijn buik van de glijbaan, zoals hij dat zelf vol enthousiasme kan vertellen :)

Eten is nog wel een uitdaging en het kost nog weel moeite en energie om dagelijks voldoende binnen te krijgen. Maar wat hebben we inmiddels veel geniet momentjes gehad.
Het gaat echt heel goed met Gideon.

Marieke is weer begonnen met de studie logopedie. Ze heeft een behoorlijke achterstand opgelopen die ze waarschijnlijk dit jaar niet meer kan inhalen. Dus we gaan nu kijken wat de mogelijkheden zijn om eventueel de behaalde punten mee te nemen naar volgend jaar zodat ze niet alles overnieuw hoeft te doen. Het is wel pitig, maar ze vindt het weer heerlijk om ermee bezig te zijn.

En ik ben er, nu het zo goed gaat met Gideon en we meer in de rust zijn gekomen, gek genoeg ineens achter gekomen ben dat er blijkbaar toch wat dingen zijn die ik misschien de afgelopen 5 jaar onbewust toch een beetje op de achtergrond heb geschoven. Aan de ene kant voelt het een beetje tegenstrijdig, maar aan de andere kant heb ik er ook wel rust over. Anders dan Marieke die dat helemaal niet heeft verwerk ik dingen op een andere manier, maar zijn er misschien wat zaken die ik nog iets meer mag doorwerken. Emoties zijn niet mijn sterkste kant en daar mag ik nog veel leren :)

Ik ben er zelf ook nog niet helemaal uit hoe of wat, maar misschien dat ik er later nog wat verder over vertel.


Voor nu genieten we vooral van de rust. Een "normaal" is er nog niet, maar het is in alle opzichten beter dan ooit...